2014

Met de nieuwe premies kan u de ziektekostenverzekeringen vergelijken. Het is tot 1 januari 2014 mogelijk om over te stappen naar een andere ziektekostenverzekering. Door goed een ziektekostenverzekering te vergelijken kunt u veel geld besparen.

Vrijwillig eigen risico

Voor de meeste Nederlanders is het goedkoper om in 2014 een ziektekostenverzekering te nemen met maximaal vrijwillig eigen risico. Een ziektekostenverzekering met maximaal vrijwillig wordt ongeveer € 20,- per maand goedkoper. Dit is op jaarbasis 12 x € 20,- = € 480,-. Het vrijwillig eigen risico bedraagt maximaal € 500,- per maand. Het verschil is niet groot genoeg om geen maximaal vrijwillig eigen risico te nemen in 2014. Niet bij alle ziektekostenverzekeraars is de ziektekostenverzekering € 20,- per maand goedkoper bij maximaal vrijwillig eigen risico.

> Ziektekostenverzekeringen met maximaal vrijwillig eigen risico vergelijken

> Ziektekostenverzekeringen met minimaal vrijwillig eigen risico vergelijken

Alle vergelijkingen op deze website zijn objectief en volledig onafhankelijk van ziektekostenverzekeraars gemaakt. Wij wensen u succes met het vergelijken van uw ziektekostenverzekering voor 2014.