Ziektekosten verzekeringen vergelijken

2013

Tot 1 januari 2013 is het mogelijk om over te stappen van ziektekostenverzekering. De ziektekosten premies van alle ziektekostenverzekeraars zijn inmiddels bekend. Als u ziektekostenverzekeraars vergelijkt komt u er snel achter of uw huidige ziektekostenverzekeraar voor 2013 ook nog de goedkoopste ziektekostenverzekeraar is. In de meeste gevallen loont het om jaarlijks ziektekostenverzekeringen te vergelijken. In 2013 is het goedkoop om een ziektekostenverzekering met maximaal vrijwillig eigen risico te nemen.

Vrijwillig eigen risico

Voor de meeste Nederlanders is het goedkoper om in 2013 een ziektekostenverzekering te nemen met maximaal vrijwillig eigen risico. Een ziektekostenverzekering met maximaal vrijwillig wordt ongeveer € 20,- per maand goedkoper. Dit is op jaarbasis 12 x € 20,- = € 480,-. Het vrijwillig eigen risico bedraagt maximaal € 500,- per maand. Het verschil is niet groot genoeg om geen maximaal vrijwillig eigen risico te nemen in 2013. Niet bij alle ziektekostenverzekeraars is de ziektekostenverzekering € 20,- per maand goedkoper bij maximaal vrijwillig eigen risico.

> Ziektekostenverzekeringen met maximaal vrijwillig eigen risico vergelijken

> Ziektekostenverzekeringen met minimaal vrijwillig eigen risico vergelijken

Alle vergelijkingen op deze website zijn objectief en volledig onafhankelijk van ziektekostenverzekeraars gemaakt. Wij wensen u succes met het vergelijken van uw ziektekostenverzekering voor 2013.